Dizains, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Kapu pieminekļi, Kapakmeņi, Kapu pieminekļi Dobele, Kapu pieminekļu izgatavošana, granīta zāģēšana, akmens zāģēšana, Smilšu strūkla, Akmens apstrāde, soliņi, kapu pieminekļi, betona izstrādājumi, betona, granīta kapu apmales, futlāri, betona kapu sētiņas, granīta kapu sētas, plāksnes, laukakmeņu apstrāde, granīta izstrādājumi, dolomīta

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Mēbeles mājas labiekārtošanai , biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskabārža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana. Izgatavojam dažāda veida mazu

VITRUM Factory, SIA

Berģi, Bitēnu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves, Metālapstrāde, Metālizstrādājumi, Mēbeļu tirdzniecība, Dizains un

Galeri ierāmēšanas salons, SIA SPT dizains

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Ierāmēšanas darbi Rīgā, ierāmēšanas darbnīca Rīgā, ierāmēšanas, salons centrā, ierāmēšanas darbnīca Merķeļa ielā, gleznas, spoguļi, plakāti, foto, rāmīši, foto rāmīši, rāmji, fotorāmji, gleznu reprodukcijas, galerija, gleznu ierāmēšana, spoguļu ierāmēšana, plakātu ierāmēšana, fotogrāfiju ierāmēšana, diplomu ierāmēšana, spoguļu

Topzaluzi Group, SIA

Rīga
Žalūzijas, Kasešu žalūzijas, Žalūzijas diena nakts, Vertikālas žalūzijas, Horizontālas žālūzijas, Koka žalūzijas, Plisē žalūzijas, Rullo žalūžijas, Kasešu žalūzijas

Your Dream House, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Moduļu mājas, būvniecība, paneļu mājas, dzīvojamās mājas, vasarnīcas, dārza mājas, pirtis, kempinga mājas, viesu mājas, kafejnīcas mājiņas, tirdzniecības mājiņas, tūrisma informācijas centra mājiņas, dabai draudzīgas mājas, energoefektīvas mājas, liela pirts, maza pirts, mazas dzīvojamās mājas, moduļu māju būvniecība, māja ar terasi,

Durvju centrs, SIA Andors birojs

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Iekšdurvis, Iekšdurvju tirdzniecība, lētas iekšdurvis, Labas iekšdurvis. Koka durvis. Finierētas durvis, laminētās durvis. Durvis iekštelpām. Durvju noliktava. Durvis no Polijas, Poļu durvis, durvis no Ukrainas, Ukraiņu durvis. Iekšdurvis, istabas durvis, laminētas durvis, finierētas durvis, ozolkoka iekšdurvis, emaljētas bīdāmās

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

Agency More Than, SIA

Mūkusalas 49 k.2, Rīga, LV-1004
Apdares materiāli: tirdzniecība

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Arhitektu birojs MG arhitekti, SIA

Lapu 19, Rīga, LV-1002
Apraksts: Birojs piedāvā arhitektūras, projektēšanas, kā arī interjera un dizaina risinājums, izstrādā projektus jaunbūves, ēku vai telpu grupu pārbūvēm, ēku vai telpu grupu atjaunošanām, gan vides objektiem.

 

Etna Design, SIA

Saules 29-2, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par mums:

ETNA DESIGN SIA  dibināts 2019. gadā, neilgi pēc tam, kad mēs atklājām šo neparasto materiālu un tā īpašības. Dabas resursu izmantošanas koncepcija, lai radītu ekskluzīvus, ar rokām darinātus ikdienas priekšmetus, iedvesmoja mūs izveidot izturīgu, drosmīgu un ērtu mēbeļu kolekciju, kas ienes kaut ko ievērojamu un īpašu jūsu mājās un dzīvē.

ETNA DESIGN mums ir kopīga aizraušanās ar dizainu, atbildība par vidi un vērsta uzmanība sīkām detaļām, mēs augstu vērtējam uzticību, efektīvu komandas darbu un cenšamies panākt izaugsmi, attīstību un uzlabošanu ar mērķi nodrošināt jums inovatīvu un kvalitatīvu produktu, kā arī vispārēju servisu.

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Dekolat, SIA

Miera 76-1b, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA "Dekolat" pārstāv uzņēmumu "Deko". Uzņēmums klientiem piedāvā kvalitatīvo Dānijas firmas "Deko" produkciju

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.