Dizains, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Dizains , gleznas interjerā, gleznas interjeram, gleznu rāmji, gleznu ierāmēšana.

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Baltā druka, drukāšana ar balto krāsu uz caurspīdīgas līmplēves, uzlīmju, krāsainā, reklāmas, suvenīri, pašlīmējošas plēves. Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi. Kreklu apdruka, Digitālā druka, Reklāma, 3D polimēra uzlīmes, apģērbu, t-kreklu apdruka, plotera griešana, ploterēšana, vizuālā reklāma, izkārtnes, diplomi, apsveikumi,

Flash, SIA

E.Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Apakšveļa, zeķturi, caurspīdīgi topi, caurspīdīgas kleitas, sieviešu veļa, sieviešu apakšveļa, naktsveļa, peldkostīmi, veļas aksesuāri, tilla cimdi, flashyouandme, kimono, bodiji, bondage aksesuāri, eksotiska veļa, eleganta veļa, koša apakšveļa, tilla apakšveļa, tilla cimdi, trikotāžas apakšveļa, veļa līgavām.

Aptauju Centrs, SIA

Statistika, socioloģiskie un tirgus pētījumi
Lāčplēša 37, Rīga, LV-1011
Tikai aptaujas: iedzīvotāju, klientu, uzņēmumu vadītāju, lēmējpersonu, pircēju; darbinieku; socioloģiskās aptaujas; klausītāju, skatītāju, apmeklētāju tiešās intervijas, telefonintervijas, ielu intervijas, intervijas dzīvesvietās. Izmantojot: tiešās aptaujas, telefonaptaujas, interneta aptaujas, aptaujas pārdošanas,

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Ziepju izgatavošana, gatavošana. Ziepju masa, bāze. Ziepju izejvielas. Ziepju formas. Ziepes. Šampūnu un dušas želeju, matu balzamu bāzes. Preces hobijiem. Izejvielas ziepju izgatavošanai. Ziepju formas, plastmasas formas, silikona formas. Ziepju krāsvielas. Ēteriskās eļļas. Bāzes eļļas. Ziepju masa. Ziepju aromāti un smaržvielu

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70-2, Rīga LV-1011
, tipogrāfija, tipogrāfijas vizītkartes, tipogrāfija Rīgā, tipogrāfija centrā, ātrā digitālā druka, dizains

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
materiāli, instrumenti, veikali, metāla izstrādājumi, sienas, fasādes, mājokļa iekārtojums, interjers, dizains

Pilseta24.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Uzņēmumi Latvijā, uzņēmums Latvijā, Latvijas uzņēmumi, Latvijas uzņēmums, uzņēmējiem Latvijā, Latvijas uzņēmēji, uzņēmumi, iestādes, filiāles, faktiskie dati, adreses, uzņēmumu katalogs, kafejnīcas, viesnīcas, sludinājumi, uzņēmējdarbība, ziņas, raksti, tūrisms, tūrisma objekti, apskates vietas, karte, Latvijas karte, pilsētas

Klippan-Saule, SIA

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Tekstilizstrādājumi, dabīgas vilnas izstrādājumi, vilnas, pusvilnas, kokvilnas segas, pledi, pārklāji, Vilnas dzija, Vilnas kārsums, vestes, pončo, mazumtirdzniecība veikalā Bruņinieku ielā 106, Pledu ražošana, segu ražošana, Jaunzēlandes vilna, Produkcija par ražotāja cenām.

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Ziedu salons, piegāde Latvijā. Telpaugi. Grieztie ziedi. Latvijas rozes. Apsveikuma pušķi. Pavasara, rudens ziedi. Telpaugu pārstādīšana. Ziedu kompozīcijas, kastes. Dāvanu saiņošana. Dzimšanas diena. Svinības. Kristības. Kāzas. Bēres. Štrausi. Vārda dienas. Svētki. Svētku noformējums. 8. marts. Sieviešu diena. Ziemassvētki. Pasūtīt

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.

Zenico projekts, SIA

Brīvības 80, Rīga LV-1001
projektēšana, pilsētbūvniecība, projektu ekspertīze, būvprojektu vadīšana, būvuzraudzība, interjera dizains

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!